Farmersaláta

Hozzávallók:

20 g fejes saláta

20 g paradicsom

10 g újhagyma

10 g hónapos retek

20 g sárgarépa

20 g kígyóuborka

30 g kefir

citrom, petrezselyem, tengeri só

Elkészítés:

A fejes saláta leveleit ujjnyi széles, a sárgarépát gyufaszál vastagságú csíkokra,

a paradicsomot karcsú cikkekre, az uborkát, a retket, az újhagymát a

zöldjével együtt vékony karikákra szeleteljük és salátás tálba tesszük. Összekeverjük

a citrommal, sóval és petrezselyemmel ízesített kefirrel. Hűtőszekrényben

érleljük, salátalevélen, petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

 2007 Ircsi receptgyűjteménye © Dr. Aracsi Józsefné. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el