Leves betétek

Ma már nagyon sok féle levestésztát lehet kapni a boltokban, de nagyon sok olyan levesbetét van, amit jobb, ha otthon készítünk el. 

Daragaluska

Hozzávalók:

  • 2 db tojás,
  • 1 ek. olaj, vagy zsiradék
  • 6 kanál dara,
  • szódabíkarbóna,
  • Petrezselyemzöld
  • Szerecsendió, vagy bors

Elkészítés:

A 2 db tojást kikeverjük, majd adjuk hozzá a zsiradékot, a darát, vagy grizt, a késhegynyi szódabíkarbónát, szerecsendiót, borsot és a petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük és hagyjuk állni legalább egy órát. A forró levesbe kiskanállal szaggatjuk bele, Lassú tűznél legalább negyed órát főzzük.


.

 2007 Ircsi receptgyűjteménye © Dr. Aracsi Józsefné. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el