Zabpelyhes sajtos rúd

Hozzávalók:

  • 250 gr darált zabpehely
  • 250 gr zsírszegény túró
  • 100 gr kókuszzsír
  • 1 db tojás
  • zsírszegény sajt

Elkészítés:

A darált zabpelyhet, a túrót és a kókuszzsírt alaposan gyúrd össze. A masszát nyújtsd ki nagyjából 1 ujjnyi vastagra és vágj belőle kis téglalapokat. Kend meg tojással és ízlés szerint szórj rá sajtot. 220 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt süsd készre. Hagyd egy kicsit kihűlni, mert melegen még hajlamos a tészta a széthullásra.

Látod, hogy milyen egyszerű elkészíteni? Most már remélem, hogy könnyebb lesz nemet mondanod a bolti péksütikre! Egyszer-egyszer azért elcsábulhatsz, de ne csinálj rendszer belőle!

 2007 Ircsi receptgyűjteménye © Dr. Aracsi Józsefné. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el